Новинка: на Розетці можна купити одноразову електронну сигарету

Новинка: на Розетці можна купити одноразову електронну сигарету

Укрінформ
Інтернет-магазин «Розетка» поповнив розділ, присвячений пристроям для вейпінга, одноразовими електронними сигаретами. Тепер випробувати «паріння» без особливих витрат можуть ті, хто не впевнений у доцільності переходу на альтернативне куріння.

Нерозбірні пристрої, якими є одноразові електронні сигарети, — найбільш прості серед приладів для вейпінга. Вони мають найбільш скромну функціональність, яка зводиться до можливості генерувати пар.

Початківцям вейперам варто звернути увагу на одноразові моделі. Вони не вимагають складного догляду або великих фінансових витрат. Це недорогі, компактні пристрої, укладені в нерозбірний корпус.

Для початківців це дійсно непоганий варіант, який допоможе отримати уявлення про процес вейпінгу. Принаймні, приблизне, так як серйозні прилади все-таки дають більш яскраві відчуття.

Прикладом таких пристроїв може стати недорога модель EGO Vaporizer. Це виріб відомого виробника приладів для паріння. Сама назва «вапорайзер» означає «парогенератор», що особливо підкреслює простоту цієї моделі.

Користується популярністю і модель EGO E-Hookah. Її компактний циліндричний корпус нагадує описаний вище пристрій. Однак мундштук має виразну форму з більш широким отвором. Це дозволяє робити глибокі затяжки.

Перед тим як робити серйозні фінансові вкладення в стартовий комплект, є сенс познайомитися з вейпінгом. Це можна зробити за допомогою одноразових електронних сигарет.

Асортимент подібних пристроїв представлений в новому відділі інтернет-магазину «Розетка». Тут можна знайти вапорайзери з різними смаками пара або кальянні моделі, рідина в яких не містить нікотину. Крім того, в магазині можна ознайомитися з великим вибором моделей і аксесуарів для ширяння. Зорієнтуватися в їх різноманітності буде нескладно завдяки зручній системі фільтрів.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-