У Києві відкрили другу чергу ЖК «Олімпійське містечко»

У Києві відкрили другу чергу ЖК «Олімпійське містечко»

Укрінформ
4 червня 2016 року в Києві в рамках соціальної програми «Загальна олімпійська перемога» відбулася захоплююча і яскрава церемонія відкриття другої черги житлового комплексу «Олімпійське містечко». Мешканцям вручено ключі від нових квартир.

Справжнє свято з цієї нагоди влаштувала компанія-забудовник КК «Девелопмент». Радісну і сімейну атмосферу створюють музичні виступи народної артистки України Ніни Матвієнко та рок-групи «G-ART», переможця міжнародних конкурсів в 15 країнах.

Глядачі заходу стали свідками двох унікальних рекордів України. Перший рекорд встановили атлетки Ольга Лящук і Лідія Гунько з жіночої богатирської команди України, які удвох за 12 секунд перенесли 412 кілограм цегли на відстань 25 метрів. Тим самим дівчата показали, що українки не тільки дуже гарні, але і сильні. Другий, захоплюючий дух рекорд — виступ повітряної гімнастки Алли Попової з акробатичного дуету «Skies». Глядачі із завмиранням серця і захопленням спостерігали за майстерним еквілібричним номером на повітряних полотнах, які спускалися зі стріли баштового крана з висоти 25 м.

На заході були присутні безліч почесних гостей, в тому числі паралімпійська чемпіонка Світлана Трифонова, яка привітала мешканців з отриманням нових помешкань і побажала не падати духом ні за яких обставин. Свої вітання також озвучила і генеральний директор Національного цирку України Людмила Шевченко.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, який був присутній на заході, наголосив на важливості цього року для спортсменів, оскільки в серпні відбудуться літні Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, а у вересні — Паралімпіада. Жданов зазначив, що спортсмени потребують підтримки і додаткового стимулу не тільки від держави, але і від бізнесу. Саме на це спрямована соціальна програма «Загальна олімпійська перемога».

Свято подарувало гарний настрій не тільки дорослим, але й дітям. Разом з аніматорами діти вирушили в захоплюючу подорож в казкову країну чудес, познайомилися з величезним ведмедем і смакували солодку вату.

Відкриття другої черги ЖК «Олімпійське містечко» стало яскравим і радісним святом, яке надихнуло всіх на продуктивне і насичене перемогами життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-