20 років на українському ринку: Спортмастер Україна святкує ювілей

20 років на українському ринку: Спортмастер Україна святкує ювілей

Укрінформ
У травні «Спортмастер Україна» відзначає 20 років діяльності на українському ринку спортивних товарів. Компанія — один з лідерів індустрії. 26 магазинів мережі, розташовані в 14 містах країни, пропонують товари 115 різних брендів. Річний клієнтський потік «Спортмайстера» — 20 мільйонів чоловік.

Як один з провідних трейдерів, «Спортмастер Україна» є стабільним платником податків і забезпечує роботою тисячі громадян. Істотну увагу компанія приділяє підтримці благодійних програм та спонсорським проектам. Все це сприяє розвитку спорту в країні і популяризації здорового способу життя.

За участю «Спортмайстера» — одного із засновників асоціації «Спортивна індустрія України» — в цьому році пройшли змагання шкільної футбольної ліги України та були нагороджені кращі спортсмени з числа учнів вузів. Компанія також брала участь в подіях інших спортивних федерацій.

Продуктивності сприяє згуртований колектив компанії, а це майже дві тисячі осіб. Працівників «Спортмастер Україна» об'єднує ініціативність, відповідальність, креативність і прагнення до досягнення поставлених завдань.

На честь ювілею компанія проведе ряд урочистих та спортивних заходів, на які будуть запрошені друзі, партнери, представники влади, діячі культури і просто шанувальники фізкультури і спорту. Пройде велопробіг, змагання з футболу, волейболу, настільного тенісу, настільного хокею, петанку, бадмінтону, перетягування каната. Переможців відзначать пам'ятними призами.

Колектив «Спортмастер Україна» висловлює подяку партнерам та клієнтам — всім, хто незважаючи на складний період в житті країни залишився відданим компанії і зберіг інтерес до її магазинів і товарів. Зі свого боку «Спортмастер» обіцяє далі радувати покупців великим асортиментом і якісним сервісом.

Додаткова інформація:

www.facebook.com/sportmaster.ua/

marketing@sportmaster.com.ua

www.sportmaster.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-