Лайма Вайкуле. Концерти, на які ви чекали

Лайма Вайкуле. Концерти, на які ви чекали

Укрінформ
Стильна та яскрава, вона йде по життю "легкой джазовой походкой". Голос Лайми Вайкуле, її манеру виконання не сплутаєш із жодною іншою, а сценічний образ, що вважався в СРСР надто західним, неможливо повторити.

З'явившись на екранах у середині 80-х, латвійська співачка із сяючою посмішкою і теплим балтійським акцентом одразу ж посіла одне з головних місць у зоряному списку. Популярною вона стала завдяки участі у творчому вечорі Раймонда Паулса, що транслювався на телебаченні. Пісні у виконанні Вайкуле почали звучати звідусіль.

Смілива і відкрита до всього нового, Лайма брала участь у музичних фестивалях, працювала з американськими продюсерами, знімалася в кіно... На сьогодні в її дискографії 12 альбомів, останній із них – «Atkal Mājās» – повністю рідною мовою. Платівки Вайкуле розійшился світом загальним тиражем понад 20 мільйонів екземплярів.

Незважаючи на те, що співачка активно гастролює, в Україні вона буває нечасто, тому українські гастролі Лайми у березні 2016 року із концертною програмою "Найкраще" стануть особливою зустріччю з прихильниками.

Ваші улюблені "Ещё не вечер", "Вернісаж", "Листья желтые", "О чем играет пианист", "Я вышла на Пикадилли" та нові пісні неперевершеної Лайми звучатимуть для вас 18 та 19 березня в Києві, 21 березня в Харкові, 22-го - у Дніпрі, 24-го - в Одесі та 25 березня - у Львові.

Не пропустіть концерти, на які ви чекали!..

Замовити квитки на концерти Лайми Вайкуле можна на сайтах

www.lajma-vajkule.com.ua, www.parter.ua, www.karabas.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-