Побачити світ через телевізори нового покоління — MagaZilla

Побачити світ через телевізори нового покоління — MagaZilla

Укрінформ
Розвиток нових технологій нестримно міняє телебачення на краще. Декілька років тому телевізори дивували 3D-зображенням з роздільною здатністю Full HD 1080 p. Сьогодні на ринку з’явилися моделі, що відкривають глядачеві нові можливості, окрім перегляду фільмів або телепередач.

UltraHD — телевізори з підтримкою 4К

Нова роздільна здатність у телевізорах націлена з часом повністю замінити звичне Full HD (1920 × 1080 пікселів). Телевізори стандарту 4000 × 2000 пікселів відтворюють найменші відтінки кольорів та перетворюють картинку на реальність. Виробники техніки з 4К оснащують моделі додатковими функціями. Так, телевізори Samsung UE 4К 40JU7000, LG 49UF8507, Samsung UE 40JU7000, Sony KD 65X9005A, LG 49UF8507 підтримують 3D-формат, мають вихід в інтернет, пропонують Skype-конференцію та функцію Smart TV, вбудовану акустичну систему. Деякі сучасні моделі телевізорів обладнані можливістю голосового управління та управління жестами.

Інноваційна технологія зігнутого екрану

Зміни торкнулися і зовнішнього вигляду екрану. Зігнутий варіант розроблений з урахуванням радіусу сітківки ока людини. Завдяки такій формі під час перегляду оптимально задіяний периферичний зір, що компенсує втрати контрастності у бічних зонах. Особливо це відчутно, якщо ви дивитеся телевізор зблизька.

Виконаний в інноваційній формі екран телевізора Samsung UE-48JS8500 із роздільною здатністю дисплею 3840 × 2160 передає більш чітке та деталізоване зображення, ніж плоский аналог з діагоналлю 48 дюймів. Компанії Samsung та LG планують удосконалити технологію та в найближчому майбутньому створити телевізор, зігнутість якого користувач відрегулює самостійно.

Революційна технологія OLED

Нова технологія побудови екрану через використання органічних світлодіодів, що підкорила не одну міжнародну виставку інноваційних проривів, дозволяє робити телевізори з ультратонкими та зігнутими екранами більш високої якості. Така інновація впливає на якість картинки, дозволяє створювати неймовірно реалістичну передачу кольорів.

Серійним випуском OLED-екранів займається компанія LG. Телевізори на базі OLED-дисплеїв LG Display на виставці CES 2015 були представлені в широкому асортименті: Panasonic анонсував телевізор з діагоналлю 65 дюймів і роздільністью 4К; нові моделі представили китайські компанії Haier, Changhong і Konka. Новітні розробки у поєднанні з останніми тенденціями в галузі технологій дозволяють оцінити можливості телевізорів завтрашнього дня вже сьогодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-