Патентне агентство «PROFITMARK» запустило сервіс по перевірці та реєстрації торгових марок online

Патентне агентство «PROFITMARK» запустило сервіс по перевірці та реєстрації торгових марок online

Укрінформ
На початку лютого 2016 року патентне бюро «Профітмарк», що займається реєстрацією торгових марок, патентуванням винаходів і реєстрацією авторських прав, заявило про вихід у світ нового релізу свого сайту з унікальними для ринку можливостями.

В Profitmark вирішили значно спростити роботу з подачею заявок на реєстрацію торгових марок та інших об'єктів інтелектуальної власності. Це дозволить клієнтам компанії за лічені хвилини оформити замовлення на сайті без допомоги фахівців. Також сервіс дозволяє в режимі реального часу перевірити торговельну марку.

«Сьогодні вже ніхто не хоче їхати в офіс і замовляти ті чи інші послуги. Онлайн-торгівля і весь сектор e-commerce поступово завойовують ринок, і навіть такі послуги як реєстрація торгової марки, які раніше, здавалося, неможливо було замовити на сайті, переходять в режим online. Ми вирішили йти в ногу з часом і реалізували наш проект, — говорить патентний повірений Максим Ястреб. — Ми впевнені, що таке нововведення на ринку підвищить лояльність до нашої компанії і зробить роботу з клієнтами набагато зручнішою. Більш того, сервіс відкритий для всіх бажаючих. Вам не потрібно бути нашим клієнтом, щоб перевірити торговельну марку online — просто заходьте і робіть це!».

На даний момент доступна база вже зареєстрованих торгових марок, вона не містить заявки, подані на реєстрацію. Для отримання повної інформації все ж доведеться замовити повний пошук, що також можна зробити на сайті, не виходячи з дому чи офісу.

Довідка про «PROFITMARK»:

Патентне агентство Профітмарк працює на ринку реєстрації прав інтелектуальної власності понад 10 років. Максим Ястреб — офіційно атестований Державною службою інтелектуальної власності патентний повірений. За роки роботи компанія зареєструвала більше 1000 торгових марок, серед яких є відомі бренди: Prom.UA, 24NonStop, Двери Белоруссии, БКК, Київ Хліб та інші.

Контакти:

Патентний повірений — Максим Яструб

м. Київ, Полковника Шутова 9а, офіс 412

+38 (044) 362-71-86

zayavka@profitmark.ua

https://profitmark.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-