Прибирання квартир — як вирішити побутові проблеми одним махом з MYService

Прибирання квартир — як вирішити побутові проблеми одним махом з MYService

Укрінформ
У сучасних реаліях навіть на банальне витирання пилу часу вже не залишається. Адже свої нечисленні вихідні хочеться присвятити друзям, родині і просто відпочинку. І перспектива закінчити вечір з ганчіркою в руках зовсім не радує. У такій ситуації вас може виручити сервіс підбору послуг MYS.UA.

Регулярне прибирання — для тих, хто цінує чистоту

Регулярна прибирання квартир,виконувана професіоналами — справжня знахідка для зайнятих людей. Можна за своїм бажанням обрати час і вказати кімнати, підлягають наведення чистоти. При цьому досить визначити фронт робіт і спокійно зайнятися своїми справами — прогулятися з дітьми на майданчику або сходити за покупками. А повернутися в уже чисту квартиру!

Крім того, таке прибирання буде актуальним для невеликих магазинів або офісів, де немає потреби тримати штат прибиральниць. Навіть прибирання всього раз в тиждень дозволить підтримувати необхідний порядок.

Прибирання після ремонту — щоб швидко заселитися

Капітальний ремонт або банальна заміна вхідних дверей не обходяться без величезної кількості сміття. Навіть установка одного склопакета здатна призвести до вкрай сумного становища у квартирi. І виною всьому — абразивний пил, що проникає в кожну щілину.

Так що прибирання після ремонту буде актуальним для:

  • офісів;
  • магазинів;
  • заміських будинків;
  • котеджів;
  • квартир.

Тут головні критерії — швидкість і ретельність. Так, навіть один зайвий день простою орендованого приміщення буде збитковим. Та й заселитися в готовий будинок хочеться скоріше. При цьому відмити підлогу та вікна і винести все будівельне сміття власними силами іноді вкрай складно!

Генеральне прибирання — якщо потрібно навести порядок

Для власників квартир, що здаються в оренду, знайоме почуття тихого відчаю від стану цих приміщень після виселення чергового наймача. І тут генеральне прибирання — єдиний вихід. Клінінгові компанії пропонують широкий спектр послуг, який включає миття вікон, чищення сантехніки та кухонних меблів.

Але і для тих, хто підтримує чистоту самостійно, генеральне прибирання необхідне мінімум два рази на рік. Щоб воно була максимально ефективним, можна замовити екоуборку з використання парогенераторів. Відчистити м'які меблі і килими можна до первозданного стану, а на кухні не залишиться і сліду кіптяви і жиру.

Свій час можна витратити з набагато більшою користю, а нудну і важку домашню роботу краще залишити професіоналам.

За матеріалами сайту https://mys.ua/.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-