Родинам загиблих і поранених в  АТО вінничан виплатили 7,95 млн грн допомоги

Родинам загиблих і поранених в АТО вінничан виплатили 7,95 млн грн допомоги

Укрінформ
Родинам вінничан, які загинули, або були поранені в АТО обласною держадміністрацією надано матеріальну допомогу на суму 7, 95 млн гривень.

«За даними на кінець жовтня Вінницькою облдержадміністрацією була виплачена матеріальна допомога 125 сім’ям загиблих у сумі 3,75 млн гривень,  - з розрахунку 30 тис. грн на родину. Також було надано допомогу  420 сім’ям поранених у сумі 4,2 млн грн(по 10 тисяч на сім’ю). Загалом, сума виплаченої допомоги склала 7, 95 млн гривень», повідомили у відомстві. 

Окрім того, медустанови області надавали лікарську допомогу 428 пораненим, а також у повній мірі забезпечують обслуговування та надання лікарської допомоги членам сімей загиблих. 

Цьогоріч здійснюється й закупівля житла для 21 сім’ї, в тому числі,  для 19 сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, для 1 інваліда І групи з числа учасників антитерористичної операції та 1 сім’ї інваліда, який втратив функціональні можливості нижніх кінцівок під час проведення антитерористичної операції.

Для координації діяльності з питань щодо супроводу сімей осіб, які загинули в ході проведення антитерористичної операції в східних областях України та Героїв Небесної Сотні, на базі Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації визначений телефон «гарячої лінії».

Довідково. Волонтерськими, громадськими організаціями та населенням районів та міст обласного значення в зону ведення АТО, безпосередньо учасникам антитерористичної операції та жителям звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей цьогоріч надана допомога на загальну суму 30 млн. 419 тис. грн.

Антоніна Мніх

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-