Житомиряни будують оборонні фортифікації в зоні АТО. Фото, відео

Житомиряни будують оборонні фортифікації в зоні АТО. Фото, відео

Укрінформ
Меморандум про співпрацю між Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією та Житомирською ОДА підписано 29 квітня у Сєверодонецьку. Силами житомирян розпочато роботи зі зведення фортифікаційних споруд поблизу лінії розмежування в зоні проведення АТО на території Луганщини.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.  

«У нас триває дуже активна фаза робіт, тому що дуже короткі терміни поставлено і надзвичайно важливе для усіх нас завдання. Зараз ми налагоджуємо, активізуємо і за сприяння Луганської обласної державної адміністрації посилюємо наші роботи на першій лінії, тому що це є дуже важливим для всіх нас. І не важливо, що це відбувається на території Луганської, Донецької області, але має пряме відношення до Житомирської області  й у той же час до всієї України», – розповів голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

Перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич позитивно оцінює активну підготовчу фазу та найближчі перспективи робіт зі спорудження оборонних фортифікацій на лінії розмежування з територією Луганщини, контрольованою терористичними угрупуваннями.

«Я думаю, що на очах, за декілька тижнів тут виросте ціле містечко, вогнева споруда, на якій наші воїни будуть комфортно себе відчувати, захищеними. Ми бачимо, що дуже вдало вибрана позиція: проглядається повністю весь горизонт і навіть сторона супротивника, хоча це друга лінія. Луганська обласна державна адміністрація робить все можливе і неможливе для того щоб в срок була побудована і дана споруда і вся лінія побудови», – зазначив Пухтаєвич.

 

Відео: oda.zt.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-