Модель Дурицька розповіла, як убили Нємцова

Модель Дурицька розповіла, як убили Нємцова

Укрінформ
Українська модель Ганна Дурицька, яка перебувала поруч із Борисом Нємцовим у момент убивства, розповіла про обставини злочину.

Про це повідомляє Медуза.

За словами Дурицької, 27 лютого близько 22:00 вона зустрілася з Нємцовим у кафе в ГУМі. Незабаром вони пішли до політика додому на «Третяковську». Коли вони йшли Великим Москворецьким мостом, Нємцова застрелили. Звідки з'явився кілер, дівчина не помітила, оскільки він був за спиною. Коли Дурицька обернулася, вона помітила лише машину світлого відтінку, що від'їжджала. Ні номера, ні моделі супутниця Нємцова не запам'ятала.

Ганна Дурицька повідомила, що після вбивства вона підійшла до водія машини комунальних служб. Той їй сказав, як подзвонити в поліцію, і поїхав (он казав Life News, що сам викликав поліцейських). Приблизно через 10 хвилин, за словами Дурицької, до місця вбивства приїхали поліцейські. Її відразу ж відвезли на допит. Де проводився допит, не вона знає. Як розповіла дівчина, через декілька годин після початку допиту вона зажадала адвоката і представника українського посольства. Цієї вимоги не було виконано.

За словами Ганни Дурицької, вона хоче виїхати з Росії до Києва, де живе її мати. Проте слідчі запевняють її, що залишати Москву небезпечно. «Мене впродовж трьох діб разом з охороною возять до Слідчого комітету і проводять слідчі дії», - розповіла вона.

Читайте также: Супутницю Нємцова в Росії чекають "додаткові слідчі дії"

У межах слідчих дій у дівчини перевірили всі її особисті речі, а також скопіювали всю інформацію з телефонів.

«Я надала всі свідчення. І я не розумію, чому не можуть відпустити», - сказала дівчина, яка перебуває в статусі свідка. Зараз вона живе в квартирі своїх друзів під цілодобовою охороною. За її словами, охоронці не дають вийти їй з квартири, тому, можливо, вона не зможе потрапити на похорон Бориса Нємцова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-