Створенням в Україні єдиної патрульної служби керуватиме американець

Створенням в Україні єдиної патрульної служби керуватиме американець

Укрінформ
Експеримент зі створення в Україні єдиної патрульної служби міліції керуватиме американець.

Про це Укрінформу повідомили у МВС України.

"Куратором експериментального проекту щодо створення єдиної патрульної служби став відомий американський експерт у сфері правоохоронної діяльності Рональд Гленсор", - заявили у відомстві.

Відповідних домовленостей між представниками МВС України та Департаменту юстиції США було досягнуто у межах спільної реалізації Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (IСITAP). Рон Гленсор є старшим радником програми IСITAP і має досвід роботи з українськими міліціонерами.

"Він(Гленсор) уже навчав працівників міліції знаходити нестандартні підходи до вирішення стандартних проблем у роботі органів внутрішніх справ, базуючись на світовому досвіді у цій сфері", - уточнили у відомстві.

Крім того, колишній поліцейський з США уже бував на Хмельниччині, де проходить експеримент, і розповідав дільничним інспекторам про новітні методи роботи.

Наразі він навчатиме працівників патрульної служби та дорожньо-патрульної служби ДАІ, яких об‘єднали в єдиний підрозділ в експериментальному порядку, зазначили у МВС.

Читайте також: МВС розпочне кадровий експеримент у 4 областях

Як повідомлялося, у Хмельницькому розпочався практичний етап експерименту,мета якого ліквідувати ДАІ у її нинішньому вигляді і створити єдину патрульну службу міліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-