Символіку «Новоросії» харківському студенту присилали поштою з Москви

Символіку «Новоросії» харківському студенту присилали поштою з Москви

Укрінформ
На Харківщині СБУ ліквідувала канал постачання сепаратистської символіки, яку місцевий студент замовляв у Москві і надсилав до різних міст України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Служба безпеки України.

"Співробітники СБУ ліквідували канал постачання в Україну та розповсюдження продукції із символікою терористичних організацій «ДНР», «ЛНР», так званої «Новоросії», а також імперської символіки Росії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 11 листопада у приміщенні одного з поштових відділень Харкова співробітники СБУ затримали громадянина України під час отримання ним пакунку з Росії з прапорами «ДНР», «ЛНР» і «Новоросії».

Встановлено, що 23-річний студент магістратури одного з вишів Харкова замовляв відповідну продукцію в Москві, отримував її у Харкові, після чого відправляв замовлення до різних міст України.

Під час обшуку в помешканні затриманого виявлено та вилучено велику кількість прапорів і прапорців «ДНР», «ЛНР», шевронів, вимпелів, обкладинок для паспортів з символікою цих терористичних організацій, імперські прапори Росії тощо.

СБУ вживає заходів з виявлення та вилучення усієї продукції із сепаратистською символікою, яка потрапила до інших регіонів України, та затримання її замовників.

Слідчими Управління СБУ в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-