Дніпропетровська суддя наклала на себе руки після загибелі сина в АТО

Дніпропетровська суддя наклала на себе руки після загибелі сина в АТО

Укрінформ
Суддя Апеляційного суду Дніпропетровська Ірина Тищик наклала на себе руки після загибелі сина в зоні АТО. Він у складі зведеної роти 93-ї бригади захищав аеропорт Донецька, де загинув 28 вересня.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

«Олексій Тищик, боєць 93-ї механізованої бригади. У складі зведеної роти 93-ї бригади Олексій захищав аеропорт Донецька. Всі, хто боявся - втекли, а вони, найкращі та найсміливіші - залишилися, і в тому числі Олексій. Тому що не тільки про себе думають ці хлопці. 28 вересня, в самий розпал «перемир'я», при відбитті атаки російських військ наш БТР отримав пряме попадання танкового снаряда і спалахнув, як свічка. Олексія було неможливо врятувати... 30 вересня Ірина Тищик наклала на себе руки», - написав Бутусов.

Читайте також: Бойовики почали потужний наступ на аеропорт Донецька

Він додав, що це була звичайна родина, сина ніхто й не думав «відмазувати», а він жодного разу не поскаржився і завжди казав мамі, що в нього все добре.

«Інтелігентні російськомовні люди. Була сім'я - і немає сім'ї. Вони загинули, бо параноїк в Кремлі вирішив погратися в «стратежку», розв'язати війну між народами і повбивати тисячі людей. Ці жертви - це наше зобов'язання змінити все. Це наше зобов'язання битися до кінця. Це наше зобов'язання очистити Україну від негідників, які її катують, і побудувати державу, в якій нам буде не соромно дивитися в очі тим, хто віддав за наше з вами майбутнє саме-саме рідне і дороге», - наголосив Бутусов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-