В Онуфрія кажуть, що він служить церкві, а не

В Онуфрія кажуть, що він служить церкві, а не "русскому миру"

Укрінформ
Новообраний Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Онуфрій (Березовський) жодного зв'язку з "русским миром" не має, оскільки є аполітичним і все життя служить тільки на благо церкві.  

Новообраний Предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій (Березовський) жодного зв'язку з "русским миром" не має, оскільки є аполітичним і все життя служить тільки на благо церкві.

Про це у понеділок під час прес-конференції повідомив голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ МП, протоієрей Георгій (Коваленко), передає кореспондент Укрінформу.

"Людина, яка народилася в Чернівцях і останні 24 роки несе послуг чернівецького єпископа... Який тут є зв’язок (з Москвою - Ред.)?" - риторично запитав Коваленко.

Йдеться про людину, яка в перший свій підхід до преси сказала "я не політик, я не розбираюся в політиці". Фактично Владика Онуфрій максимально уникає політичних коментарів, нагадав протоієрей Георгій. "Він є людиною віруючою. Блаженніший Онуфрій є людиною церкви і все життя служить церкві", - сказав Коваленко.

Читайте також: УПЦ Московського патріархату обрала непатріота - Філарет.

Як повідомляв Укрінформ, новим Предстоятелем Української православної церкви було обрано Митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія. Попередній Предстоятель УПЦ МП Блаженніший митрополит Володимир помер 5 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-