Існує загроза повномасштабної війни - The Independent

Існує загроза повномасштабної війни - The Independent

Укрінформ
Війни з Росією можна було б уникнути, якби Захід відчув "вибухонебезпеку" ситуації і виявив в зв'язку з цим досить уваги Україні, оскільки це робиться по відношенню до Близького Сходу.

Таку думку у своїй статті висловила оглядач The Independent Мері Дежевські.

"Якщо Лондон, Брюссель і Вашингтон з такою ж енергією візьмуться за Україну, як і за Великий Близький Схід, найгіршого - нової війни з Росією, холодної чи гарячої, - все ще можна буде уникнути", - вважає Дежевські.

Автор попереджає, що існує загроза повномасштабної війни: "В найгіршому випадку страхи Заходу щодо величезного російського конвою виявляться справедливими, далі - справжня війна за контроль над східною, або усією Україною".

Читайте також: Більдт назвав ситуацію на українсько-російському кордоні "важкою"

За її словами, "ризик полягає в тому, що бойові дії в Україні і торговельна війна з Росією загостряться не тому, що сторони домагаються цього, а через зневагу зовнішнього світу".

"Можна говорити про те, що в масштабах світу конфлікт в Україні просто не проходить відбір... Кількість убитих палестинців за місяць сутичок в секторі Газа, судячи з усього, наближається до жертв усіх подій в Україні, починаючи з лютого", - констатує оглядач The Independent. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-