Севастопольці у день приїзду Путіна добиратимуться на роботу вплав та пішки

Укрінформ
13 серпня у Севастополі у зв'язку з візитом Президента РФ, членів уряду Росії і членів Державної Думи планується перекрити рух транспорту в місті.

13 серпня у Севастополі у зв'язку з візитом Президента РФ, членів уряду Росії і членів Державної Думи планується перекрити рух транспорту в місті.

Про це повідомив в. о. губернатора Севастополя Сергій Мєняйло, передає кореспондент Укрінформу.

«13 серпня з 00.00 годин до 20.00 будуть закриті причали N 146 і N 147 для посадки-висадки пасажирів на внутрішніх морських маршрутах Севастополь-Сєверне, Севастополь-Інкерман», - повідомив губернатор.

За його словами, посадка-висадка здійснюватиметься тільки з причалу N 155 (Артилерійська бухта).

Крім того, 13 серпня з 00.00 до 20.00 буде скасовано рух усіх маломірних суден у Севастопольській і Південній бухтах, а також обмежений рух усіх видів автотранспорту, окрім громадського транспорту від площі Суворова по вул. Леніна, по проспекту Нахімова, по вул. В. Морський до перетину з вул. Адмірала Октябрьського.

Обмеження руху усіх видів транспорту і заборона зупинок-стоянок до закінчення заходів цього дня діятимуть також на вул. Фрунзе і частково на вулицях Радянській, Вороніна та Суворова.

Як повідомляв Укрінформ, 13 серпня у Севастополі президент Росії Володимир Путін має намір провести оперативні наради з членами Ради Безпеки.

14 серпня Путін планує обговорити актуальні питання життя країни з представниками фракцій  політичних партій у Держдумі, що піднімаються на зустрічах депутатів з громадянами і трудовими колективами, в тому числі у Криму.

Читайте також: У МЗС назвали візит Путіна з Медведєвим в Крим неприпустимим

У зустрічі візьмуть участь голова уряду РФ Дмитро Медведєв, глава Державної Думи Сергій Наришкін, керівники фракцій у Держдумі і глави міністерств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-