ЛНР готує "виставу" для ЗМІ Росії: Тортурами змушує бранців брехати

Укрінформ
Луганські терористи готують «спектакль», за допомогою якого спробують звинуватити полонених українських силовиків у масштабних обстрілах Луганська.

Про цей план керманичів самопроголошеної «ЛНР» кореспондентові Укрінформу розповів голова громадської організації «Права Справа» Дмитро Снєгірьов.

«Учора Болотов на прес-конференції розповів, що його бойовики затримали диверсійну групу українських військових, яка буцімто роз'їжджала Луганськом на вантажівці із гарматою в кузові й вела хаотичний обстріл житлових кварталів обласного центру. Ця заява передує спектаклю, в ході якого раніше полонені військовослужбовці «зізнаються» в цьому злочині на камери російських телеканалів. Зараз у підвалі СБУ катують бранців, аби змусити їх оговорити себе під час майбутньої прес-конференції», - зазначив Дмитро Снєгірьов.

Між тим все більше очевидців підтверджують, що обстріл з важких видів зброї по місту ведуть саме терористи, стверджує Снегірьов.

Читайте також: Під Слов'янськом знайшли могилу закатованих священиків

До речі, сам же Болотов стверджував, що не всі угруповання - навіть у межах «столиці» ЛНР - йому підпорядковуються, й обіцяв у найкоротший термін покінчити з цією «вольницею».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-