Краща англійська поезія

Краща англійська поезія

Укрінформ
Безліч класиків писали англійською мовою, а ми тим часом обрали кращі їх твори, щоб Ви долучались до культурного засвоєння мови!

“Sonnet 18” by William Shakespeare

Природно, що саме поезію Шекспіра вважають найбільш знаковою та впливовою в англійській мові, адже з появою його творів з’явилось і безліч нових слів, а також письмовий варіант мови остаточно сформувався. Читайте найпопулярніший його твір та насолоджуйтесь красою англійської мови!

“Daffodils” by William Wordsworth

Менш відомий поет, проте не менш талановитий пише про поле нарцисів. Як прекрасно він описує природу! Ви точно вивчите купу корисних прикметників та просто зачаруєтесь майстерністю слова!

3. “A Psalm of Life” by Henry Wadsworth Longfellow

Філософія цього твору надзвичайно прекрасна! Це наче книга життя! Взагалі існує небагато настільки чудових та життєствердних поем, тому отримуйте максимальне задоволення від прочитання!

4. “On His Blindness” by John Milton

У цьому вірші підіймається одне з найбільш дилемних питань людства - швидкоплинність нашого життя. Завжди цікаво почитати, що видатні мислителі думали на цю тему - так що тут Ви якраз матимете таку нагоду. До того ж самі можете пороздумувати про це!

5.“Ode on a Grecian Urn” by John Keats

Ця поема покликана згадати про античне. А точніше про прекрасність цього античного, про те, звідки витікає все наше мистецтво і тд. Нам здається, що це вартує Вашої уваги!

Приємного вивчення!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-