Топ-5 сайтів для тренування сприйняття англійської на слух

Топ-5 сайтів для тренування сприйняття англійської на слух

Укрінформ
Навичка сприйняття англійської на слух часто є найпроблемнішою для тих, хто вивчає мову. Проте саме їй слід приділяти багато уваги, адже це основа нашого спілкування з іншими людьми! Тож пропонуємо Вам підбірку ресурсів, які покращать Ваші аудіонавички!

1.https://www.eslfast.com/

Хороший ресурс, де учні початкового та середнього рівнів можуть потренуватись у сприйнятті англійської на слуг абсолютно безкоштовно! Всі аудіозаписи супроводжуються текстом, тож Ви спокійно можете слухати і вчити нові слова одночасно!

2. https://www.englishclass101.com/

На цьому сайті з дуже зручним інтерфейсом для початку прослуховування аудіозаписів Вам слід зареєструватись із вказанням Вашого рівня володіння англійською. Вам будуть доступні як безкоштовні, так і платні ресурси, на яких можна буде створювати власний банк слів та виконувати вправи для їх запам’ятовування.

3.https://www.esl-lab.com/

На сайті все згруповано за темами та рівнями складності, а крім цього робота з аудіозаписом поділена на 5 етапів, в процесі яких Ви від А до Я опрацьовуєте дану тему.

4. https://www.ezslang.com/

Ви вже давно мрієте говорити так само, як носій мови? Тоді почніть вчити сленг, а в цьому Вам допоможе цей ресурс! Сайт запропонує Вам вправи до і після тексту, а також міні-словничок з невідомими словами!

5.http://www.elllo.org/

Тут Ви ознайомитесь не тільки з аудіозаписами різного рівня складності, а також з акцентами мовців з різних куточків світу. Не обійдеться і без вправ для кращого розуміння матеріалу, а також переліком невідомих слів, так що користуйтесь!

Успіхів у вивченні англійської!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-