Топ-5 найкрутіший американских ситкомів, крім “Друзів”

Топ-5 найкрутіший американских ситкомів, крім “Друзів”

Укрінформ
Чому ситкоми вважаються ефективним способом вивчення мови? Все просто - вони затягують! А у випадку, якщо Ви вже втомились від однотипних підбірок із серіалом “Друзі”, наш топ-5 спеціально для Вас!

1. “Теорія великого вибуху”

Один із найпопулярніших сучасних ситкомів зразу ж зацікавить Вас історією двох фізиків-друзів та складнощами, з якими їм доводиться стикатись в процесі побудови стосунків з іншими людьми. Можливо, Ви і не будете розуміти всіх слів та термінів, які вони вживають, проте сюжет у цьому серіалі максимально зрозумілий!

2. “Як я зустрів Вашу маму”

Головний герой в уявному 2030 році переповідає своїм дітям історію того, як він познайомився з їхньою мамою. За 9 сезонів серіалу Ви дізнаєтесь всі любовні перипетії героїв, які завжди потрапляють у кумедні ситуації.

3. “Малькольм у центрі уваги”

Це комедійний серіал, що розповідає про життя американської сім'ї середнього класу. У будинку цієї родини постійно трапляються кумедні ситуації - діти або щось розіб'ють, або вигадають, як дошкулити сусідам. Тож Ви точно не занудьгуєте з ними!

4. “Офіс”

Думаєте, офісне життя - це нудно та нецікаво? Цей серіал доведе Вам протилежну думку!

5. “Шоу 70-х”

Серіал знімався вже на початку 2000-их, а розповідає він про життя декількох 17-річних підлітків у 70-их роках. Якщо у Вас ностальгія за тими часами, або ж просто цікавить такий сюжет, то Вам точно сподобається цей ситком!

Приємного перегляду!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-