6 детективів, які тримають увагу до останньої хвилини

6 детективів, які тримають увагу до останньої хвилини

Укрінформ
Коли Ви почали дивитись фільм англійською, то Вам може бути важко сконцентруватись на ньому, проте, якщо цей фільм - детектив з нашої підбірки, то Вам точно буде цікаво додивитись його до кінця!

The Life of David Gale (“Життя Девіда Гейла“)

Девід Гейл — засуджений до страти в Техасі. Всього за декілька днів до страти, його адвокат пропонує півмільйона доларів, щоб у Девіда взяла інтерв’ю Бітсі Блум, журналіст газети новин, відома своєю здатністю зберігати секрети і захищати свої джерела. Гейл розповідає їй історію про те, як він опинився в камері смертників, показану глядачу через серію тривалих спогадів.

Драматичний фільм, фінал якого неможливо передбачити.

2. Trance (“Транс”)

Під час пограбування співробітник аукціонного дому Саймон отримує удар по голові та прокидається в лікарні з амнезією. Тільки він знає куди зникла картина вартістю у декілька мільйонів доларів, якої немає ні в сейфі, ні у крадіїв. Бандити викрадають його, але не отримавши відповіді, наймають гіпноз-терапевта Елізабет, яка може дістати з його пам’яті все що завгодно.

3. Gone Baby Gone (“Бувай, дитинко, бувай”)

Коли мами не було вдома, у передмісті Бостона викрадають маленьку 4-річну дівчинку. Вся поліція задіяна в розслідуванні, але й після декількох днів результатів не було. Тітка дівчинки звертається за допомогою до двох приватних детективів, які, взявшись за справу, поставили на кін не тільки власну репутацію, але й життя.

4. The Girl on the Train (“Дівчина у потягу”)

Кожного дня електричка зупиняється неподалік від того будинку, де Рейчел колись жила з колишнім чоловіком Томом, і де тепер він живе зі своєю новою дружиною. На цій же станції героїня щодня спостерігає за іншим будинком, де оселилися чоловік із дружиною, яких Рейчел охрестила Джейсоном і Джесс. Схоже, у молодої пари є все: любов, щастя, благополуччя. Але одного дня Рейчел бачить, як біля будинку, де живуть Джейсон і Джесс, відбувається щось загадкове, дивне та шокуюче.

5.Mulholland Dr. (“Малголенд Драйв”)

Після автомобільної аварії дівчина втрачає пам’ять і обирає собі ім’я Рита з рекламного плакату. Вона намагається почати нове життя, проте таємниці минулого не залишають її. Хто були ті два чоловіки, які були разом із нею та загинули під час аварії? Цікавий фільм з неочікуваним фіналом.

6. Before I Go to Sleep (“Перш ніж я засну”)

Головна героїня Крістін Лукас в результаті страшної трагедії втратила пам’ять. Щодня впродовж двадцяти років Крістін прокидається, думаючи, що вона двадцятирічна дівчина. Насправді ж вона виявляється сорокарічної жінкою з дитиною. День у день вона намагається згадати хоч щось зі свого минулого життя, але лікарі виявляються безсилі.

Приємного перегляду та вчіть англійську із задоволенням!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-