Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України

Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України

Фото
Укрінформ
На флагштоку біля адміністративної будівлі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, а також біля всіх районних державних адміністрацій столиці підняли прапори Національної гвардії України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Підняття стягів присвячене 10-й річниці з дня створення Національної гвардії України.

У заході перед Київрадою взяли участь нацгвардійці та їхні родини, представники столичної влади.

За словами заступника міського голови – секретаря Київради Володимира Бондаренка, місто з початку широкомасштабного вторгнення росіян змогло профінансувати частини Київського територіального об’єднання Нацгвардії на загальну суму понад 400 млн грн. 

“Це дрони, РЕБ, амуніція та інші товари найпершої потреби. І в планах ми говоримо про забезпечення військових антидроновими рушницями”, – наголосив він.

Воїни Північного Київського територіального об’єднання Нацгвардії України протягом 2014-2021 років постійно залучалися до виконання бойових завдань під час проведення Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Читайте також: У столиці відкрили меморіал загиблим нацгвардійцям

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну бійці брали безпосередню участь в обороні української столиці та Київської області, а сьогодні нищать ворога у східних і південних регіонах України.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 26 березня відзначають День Національної гвардії.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-