Ресторан «Щекавиця» вдалося продати за ₴16 мільйонів

Ресторан «Щекавиця» вдалося продати за ₴16 мільйонів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 18-ої спроби продав столичний ресторан «Щекавиця» за 16 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Фонду гарантування, передає Укрінформ.

«Будівлю колись культового ресторану «Щекавиця», що розташовується на київському Подолі, продано. На сьогодні покупець, переможець останнього аукціону, перерахував усю суму – понад 16 млн грн – за лот», - ідеться в повідомленні.

Наголошується, що відповідний договір купівлі-продажу укладено. Отримані кошти будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «Банк Січ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів.

За інформацією ФГВФО, успішний аукціон, який відбувся 27 грудня 2023 року, став 18-ою спробою реалізувати актив. Попередні торги також завершилися успішно, проте тоді переможець не розрахувався за лот. Результати продажу були скасовані, а аукціон визнано таким, що не відбувся.

Ціна продажу за підсумками останнього аукціону майже на 500 тис. грн перевищила попередню переможну ставку. В торгах взяли участь двоє учасників.

Читайте також: Торік Фонд гарантування відшкодував вкладникам збанкрутілих банків понад ₴3 мільярди

Як повідомлялося, 10 серпня 2022 року в АТ «Банк Січ» після визнання його неплатоспроможним було запроваджено тимчасову адміністрацію. З 10 жовтня 2022 року строком на три роки розпочато процедуру ліквідації банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-