Кличко вдруге зустрів Новий рік із захисниками на сході

Кличко вдруге зустрів Новий рік із захисниками на сході

Фото, відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко у новорічну ніч привіз захисникам на передову на сході України 80 FPV-дронів, вісім квадрокоптерів Mavic 3 та інше спорядження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

У КМДА повідомили, що мер Києва зустрів Новий рік разом із українськими захисниками на лінії фронту на Донеччині.

«Наші Захисники із фронту передають усім вітання з Новим роком! Уже за традицією, другий рік поспіль зустрічаю з бійцями на Донбасі. Заїхав привітати військових, які б’ються на найгарячіших ділянках фронту на сході України», - зауважив Кличко.

Також мер Києва повідомив, що відвідав 26-ту та 92-гу бригади, 5-ту бригаду, батальйони «Свобода» та «Карпатська Січ». «Привезли їм дрони (80 FPV та 8 квадрокоптерів Mavic 3), деяке інше спорядження, про яке вони просили, хімічні грілки, продукти харчування та багато іншого», – додав він.

«Підтримуємо наших бійців, які героїчно б’ються в надскладних умовах. Без сну, в холоді й багнюці, під постійним вогнем ворога. Сьогодні всі вони згадували свої родини, трохи жартували і загадували одне бажання. Ви знаєте яке! З Новим роком! Нехай він буде для України переможним!» – підкреслив Кличко.

Читайте також: Дрони для «Чорних запорожців»: швейцарські волонтери відгукнулися на збір Укрінформу

Як повідомляв Укрінформ, у грудні бійцям 241-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України передали 20 нових повнопривідних вантажівок MAN, закуплених військовими за кошти столичної громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-