П'яна ДТП: Суд призначив актору Ступці три роки обмеження волі

П'яна ДТП: Суд призначив актору Ступці три роки обмеження волі

Укрінформ
Водія Range Rover, який влаштував ДТП у стані алкогольного сп’яніння, засуджено до трьох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 8 років.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

За підтримання публічного обвинувачення прокурором Київської міської прокуратури судом оголошено обвинувальний вирок 56-річному чоловіку за обвинуваченням у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у стані алкогольного сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України).

Дорожня пригода сталася 4 квітня у Голосіївському районі Києва.

Прокурор довів в суді, що водій автомобіля Range Rover, рухаючись по вулиці Федорова у напрямку перехрестя з вулиці Казиміра Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi.

Внаслідок ДТП чоловік, який перебував у легковику, отримав травми та був госпіталізований.

Водія Range Rover, 1967 року народження, затримали на місці події. Прилад «Драгер» показав 1, 62 проміле алкоголю в його крові.

За сукупністю доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованому злочині та засуджено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 8 років.

У прокуратурі зазначили, що вирок суду буде оскаржено прокурором в апеляційному порядку з підстав неправильного застосування закону про кримінальну відповідальність, через м’якість призначеного покарання.

За даними ЗМІ йдеться про відомого актора Остапа Ступку.

Читайте також: ДТП на блокпосту у Києві: перед судом постане водій, який на смерть збив нацгвардійця

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня український актор Остап Ступка потрапив у ДТП.

За даними ЗМІ, Ступка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в’їхав на своєму позашляховику Range Rover у легкове авто Mitsubishi, яке було припарковане на зупинці, водій автомобіля був усередині.

6 квітня Шевченківський райсуд Києва обрав Ступці запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-