У прокуратурі розповіли деталі обшуків у «Київзеленбуді»

У прокуратурі розповіли деталі обшуків у «Київзеленбуді»

Укрінформ
Київська міська прокуратура спільно з Національною поліцією та Службою безпеки України проводять обшуки в приміщеннях КО «Київзеленбуд» та підрядних організаціях.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Київської міської прокуратури, передає Укрінформ.

«Київська міська прокуратура спільно з Нацполіцією та СБУ проводять обшуки в приміщеннях КО «Київзеленбуд» та підрядних організаціях (ч. 3 ст. 191 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Начальнику управління Київзеленбуду оголосили підозру в розтраті більш як ₴700 тисяч

У відомстві пояснили, що слідчі дії відбуваються в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом розтрати грошей працівниками КО «Київзеленбуд» у ході реалізації програм із капітального ремонту, реконструкції, будівництва та утримання зелених насаджень на території Києва.

За даними прокуратури, на теперішній час з метою вилучення документації для встановлення суми завданих збитків проводяться обшуки у КО «Київзеленбуд» та підрядних організаціях, які були залучені для виконання цих робіт.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП у м. Києві за оперативного супроводу ГУ СБУ у м. Києві та Київської області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.

Як повідомлялося, у КМДА заявили, що співробітники слідчого управління ГУ Нацполіції Києва проводять обшуки у службових приміщеннях КО «Київзеленбуд».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-