Кличко назвав причину пожежі на АЗС — авто влетіло у колонку

Кличко назвав причину пожежі на АЗС — авто влетіло у колонку

Оновлено
Укрінформ
У Києві внаслідок пожежі повністю знищена автозаправна станція у Дніпровському районі, а також згоріло вісім автомобілів.

Як передає Укрінформ, про це мер Києва Віталій Кличко повідомляє у Телеграмі.

“Пожежа, що виникла внаслідок удару легкової автівки в заправочну колонку, повністю знищила будівлю й наземне обладнання АЗС та 8 легкових авто”, - написав він.

Кличко додав, що трьох постраждалих осіб із опіками різного ступеню госпіталізували медики.

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої сталося загоряння автозаправної станції та опитує свідків.

“До поліції Києва надійшло повідомлення про загорання авто і автозаправної станції на Броварському проспекті. На місце події виїхали слідчо-оперативна група поліції Києва з розслідування ДТП, лікарі та працівники ДСНС, які ліквідували пожежу”, - ідеться в повідомленні.

За попередніми даними, водій автомобіля “Ауді” 2002 року народження не впорався із керуванням та здійснив зіткнення із колонкою на автозаправній станції, у результаті чого сталося загоряння.

У поліції заявили, що наразі відомо про трьох потерпілих. Зокрема, опіки різного ступеня тяжкості отримали водій авто і пасажир 2006 року народження, а також оператор АЗС 1975 року народження.

Лікарі госпіталізували потерпілих, їм надається медична допомога. Також в результаті пожежі пошкоджено кілька транспортних засобів.

“Поліцейські опитують свідків автопригоди та проводять першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Броварському проспекті перекрили рух через пожежу на АЗС

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 9 липня, у Дніпровському районі Києва вогнеборці ліквідували пожежу, що спалахнула на одній із автозаправних станцій, вогнем були охоплені 1500 квадратних метрів.

У Києві спалахнула пожежа на АЗС / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-