Аудит виявив фінансові порушення в одному з департаментів КМДА – Кличко

Аудит виявив фінансові порушення в одному з департаментів КМДА – Кличко

Укрінформ
За дорученням Київського міського голови Віталія Кличка до правоохоронних органів направлено аудиторський звіт за результатами перевірки діяльності Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА для відповідного реагування.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

Мер столиці зазначив, що у серпні 2021 року Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА завершив проведення перевірки діяльності Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій (ДІКТ), КП «Інформатика», КП «Київтелесервіс» та КП ГІОЦ за період 2018-2020 років (на той час ДІКТ очолював Юрій Назаров).

Читайте також: У Києві цього року на ремонт укриттів виділять понад ₴350 мільйонів

«За результатом перевірки та систематизації матеріалів департамент зробив аудиторський звіт, у якому йдеться про виявлені фінансові порушення в діяльності окремих службових осіб. І хоча вони вже не працюють на посадах, переконаний, мають відповідати перед законом! Тому дав доручення направити звіт до правоохоронних органів для відповідного реагування», – сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, 27 січня Кличко заявив про можливість звернення до Європейського суду через розгляд апеляції міського голови Чернігова Владислава Атрошенка.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-