Жителям столиці обіцяють світло на Новий рік

Жителям столиці обіцяють світло на Новий рік

Укрінформ
Жителі Києва зустрінуть Новий рік зі світлом.

Як передає Укрінформ, про це ДТЕК Київські електромережі повідомляє у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, "ДТЕК Київські електромережі докладе всіх зусиль, щоб кияни в новорічну ніч були зі світлом без відключень. Це вдасться зробити в разі, якщо не буде нових пошкоджень в енергосистемі".

Щоб забезпечити киян світлом, у новорічну ніч буде знижено енергоспоживання бізнесом та промисловістю.

"Однак енергетикам також потрібна ваша допомога! Ми просимо розумно споживати електроенергію – користуватися енергоємними приладами по черзі, економно використовувати світло, вимикати прилади, якими не користуєтесь та світло в кімнатах, де ніхто не знаходиться. Ці прості кроки допоможуть зустріти новий рік зі світлом та знизити аварійність на електромережах", - підкреслили у ДТЕК.

Фахівці ДТЕК Київські електромережі разом з НЕК "Укренерго", комунальними службами та місцевою владою "24/7 роблять все, щоб у вас було світло", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Києві неможливо спланувати відключення світла для 300 будинків - ДТЕК

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор YASNO Сергій Коваленко заявив, що Київ повернувся до стабілізаційних графіків відключення світла, водночас енергетики закликають споживати електрику відповідально, аби пікове навантаження не обернулося темрявою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-