Під Києвом горять торф’яники

Під Києвом горять торф’яники

Укрінформ
Надзвичайники тримають ситуацію із торф'яними пожежами на Київщині під контролем, гасіння деяких з них продовжать 1 вересня.

Таку інформацію станом на 21:00, 31 серпня надала ДСНС Київщини у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Виявлено пожежу торфу на площі 0,1 га с. Феневичі Іванківська ОТГ Вишгородського району. Пожежу ліквідовано о 18:30. Село Романків Обухівського району - пожежу торфу о 18:35 ліквідовано на площі 0,005 га", - йдеться у повідомленні.

Наголошують, що ліквідацію двох пожеж продовжать 1 вересня.

Читайте також: На Київщині зафіксували декілька займань торф'яників і лісової підстилки

"С. Соснівка Вишгородського району - пожежу торфу на площі 3 га локалізовано та ліквідовано на площі 0,25 га. Гасіння залишку пожежі торфу на площі 2,75 га буде продовжено зранку 1 вересня. С. Михайлівська-Рубежівка Бучанського району - пожежу торфу на площі 0,1 га локалізовано та частково ліквідовано на площі 0,08 га. Гасіння залишку пожежі торфу на площі 0,02 га буде продовжено зранку 1 вересня", - повідомляють у ДСНС.

Також закликають громадян зберігати спокій. Ситуація з пожежами в екосистемах області повністю контрольована. Причин для паніки немає, адже це сезонне явище.

Читайте також: На Київщині локалізували пожежу торфу - ОВА

Як повідомлялося, через надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Київській області зафіксовано декілька займань торф'яників та лісової підстилки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-