Укрзалізниця оновила всі електрички Kyiv City Express

Укрзалізниця оновила всі електрички Kyiv City Express

Фото
Укрінформ
Укрзалізниця презентувала десятий оновлений електропоїзд, який використовуватиметься для пасажирських перевезень на маршруті Київської кільцевої електрички.

Як передає Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомляє у Телеграмі.

Презентація оновленого парку електропоїздів Kyiv City Express / Фото: Павло Багмут

"Сьогодні ми презентували десятий оновлений електропоїзд, який буде використовуватись для пасажирських перевезень на маршруті Київської кільцевої електрички - відтепер пасажирів будуть обслуговувати виключно поїзди, які пройшли модернізацію", - йдеться в повідомленні.

В Укрзалізниці зазначають, що цей рухомий склад — інклюзивний, призначений для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має зручні оновлені сидіння та - в останніх моделях - має зміни, впроваджені завдяки відгукам пасажирів. Наприклад, тримачі для велосипедів тепер обладнані спеціальними м’якими накладками.

«Для нас було важливо з першого дня запуску кільцевої електрички покрити її повністю оновленими електропоїздами. Зараз презентуємо новий поїзд, який вийшов буквально сьогодні з ремонту. Ми хочемо дати людям розуміння, що Kyiv City Express — це стандарт якості. Це надійність — на кільці, і на всіх подальших маршрутах. Це не точкові зміни, а системні. Зараз, коли люди повертаються в столицю з-за кордону, ми хочемо дати їм дійсно нову якість сервісу», — відмітив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Читайте також: Укрзалізниця призначила на сьогодні евакуаційний потяг

Як повідомлялося, квитки на поїзди Kyiv City Express доступні онлайн — у чатботі Укрзалізниці в усіх месенджерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-