У Київському зоопарку народився лемур - назвали Байрактаром

У Київському зоопарку народився лемур - назвали Байрактаром

Укрінформ
У Київському зоопарку народився лемур, якого назвали Байрактаром - на честь безпілотників, які нищать ворога і його техніку.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

Також Віталій Кличко нагадав, що у столиці працює гуманітарний штаб столиці, всі контакти - на сайті КМДА. І для тих, хто хоче допомогти. І для людей, яким сьогодні потрібна допомога.

"Зараз місто живе у військовому стані. Машини їздять, працюють продуктові магазини, більшість комунальних аптек «Фармація». Лікарні міста всім необхідним забезпечені. Працюють. Лікарі перебувають на бойовому чергуванні", - запевнив мер.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська порушують закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит», ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Також суд отримав звернення 39 держав щодо розслідування ситуації в Україні через напад Росії. Офіс прокурора Міжнародного кримінального суду Каріма Хана заявив, що робота зі збору доказів уже розпочалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-