Подільський міст обіцяють відкрити вже наступного року

Подільський міст обіцяють відкрити вже наступного року

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що цього року не вдалося відкрити автосполучення Подільсько- Воскресенським мостом, але пообіцяв його добудову у 2022 році.

Про це сказав мер Києва Віталій Кличко під час звіту про діяльність у 2021 році та плани на наступний рік, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми планували і обіцяли відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом цього року. Але відкриємо наступного. На темпах будівництва позначилася і криза, яку спричинив коронавірус, були затримки з матеріалами через локдауни, люди хворіли", - розповів Кличко.

Також Кличко нагадав, що звільнив свого заступника через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу, "який обіцяв здати об'єкт до кінця цього року".

Водночас, Кличко зауважив, що загальна протяжність Подільсько-Вознесенського мостового переходу – 10 кілометрів, і на 90% він готовий.

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко заявляв, що до кінця року буде відкрито автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст, в іншому разі обіцяє кадрові рішення. Автомобільне сполучення між лівим і правим берегами Дніпра по Подільсько-Воскресенському мосту планували запустити наприкінці 2021 року; наступним етапом має бути будівництво метро на Троєщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-