Масові акції у Києві: поліція перекрила рух Хрещатиком

Масові акції у Києві: поліція перекрила рух Хрещатиком

Фото
Укрінформ
У Києві у зв’язку з проведенням анонсованих масових акцій увечері в центрі столиці поліція перекрила рух транспорту Хрещатиком.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, перекритий рух транспорту від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі. Також зі сторони ЦУМу встановлені загородження. Поліція проводитиме перевірку на предмет заборонених речей.

Наразі на Майдані Незалежності встановлена сцена, на Хрещатику чергують поліцейські зі службовими собаками, Національна гвардія, поліція діалогу. Також на Майдані присутній Червоний Хрест.

На Майдані наразі зібралося кілька сотень людей.

Як повідомлялося, в Києві на 1 грудня анонсовано кілька акцій в центрі міста. Зокрема, на вечір середи акції анонсували Демократична сокира, Нацкорпус, Рух опору капітуляції.

Патрульна поліція напередодні попередила, що у зв'язку з проведенням масових заходів на низці вулиць столиці можливе обмеження руху транспорту.

Зокрема, обмежено рух усіх видів транспортних засобів та внесено зміни в маршрути руху громадського транспорту в таких місцях: вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Європейської пл.), вул. Михайлівською (від вул. Хрещатик до вул. Велика Житомирська),вул. Малою Житомирською (від Майдану Незалежності до Володимирського проїзду), вул. Софіївською (від Майдану Незалежності до Володимирського проїзду), пров. Т. Шевченка, вул. Б. Грінченка, вул. Костельною (від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської), вул. Круглоуніверситетською, вул. М. Грушевського (від пл. Арсенальної до Петрівської алеї), вул. Шовковичною (від вул. М. Грушевського до вул. Басейної), вул. Інститутською (від вул. Садової до Майдану Незалежності), вул. Лютеранською (від вул. Шовковичної до вул. Хрещатик).

Також 1 грудня поліція посилила заходи безпеки в Урядовому кварталі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-