На Подолі п'яний чоловік посеред вулиці влаштував стрілянину

На Подолі п'яний чоловік посеред вулиці влаштував стрілянину

Фото
Укрінформ
У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку за стрілянину на вулиці в Подільському районі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Повідомлення від перехожих про стрілянину на вулиці Кирилівській у Подільському районі надійшло до поліції Києва на спецлінію 102.

"На виклик оперативний черговий негайно зорієнтував наряди патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. За словами дізнавача Подільського управління поліції Юлії Марценюк, патрульні вже за кілька хвилин прибули на виклик і затримали зловмисника", - відзначили в поліції.

Читайте також: В Аргентині під час матчу підстрелили футбольного тренера

Постраждалих унаслідок події немає.

Для встановлення деталей правопорушення та мотивів скоєного правоохоронці проаналізували відео з камер спостереження, що зафіксували стрілянину, та допитали фігуранта. Як з'ясувалося, чоловік дістав предмет, схожий на пістолет, і здійснив декілька пострілів угору.

Зловмисником виявився уродженець Вінницької області, 1992 року народження. Його затримали в порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У Каліфорнії сталася стрілянина на святкуванні Геловіну, є загиблі

"Ми виявили в нього предмет, схожий на стартовий пістолет, а з місця події вилучили 9 гільз. Усе вилучене відправлено на проведення відповідних експертиз", - повідомляють у поліції.

Патрульні провели тестування правопорушника на драгері, який показав результат 1,44 проміле алкоголю. Мотиви скоєного чоловік пояснити не зміг.

Дізнавачі Подільського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Чоловікові загрожує штраф розміром 1-2 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт до 6 місяців або до 5 років обмеження волі.

Як повідомляв Укрінформ, у Боярці Київської області чоловік вистрелив у перехожого та поранив його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-