У Києві вакциновані від COVID-19 можуть отримати квитки на матчі з «Шахтарем»

У Києві вакциновані від COVID-19 можуть отримати квитки на матчі з «Шахтарем»

Укрінформ
У Києві в центрі масової вакцинації у ТРЦ Blockbuster Mall можна отримати квитки на матчі з «Шахтарем» за вакцинацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

«З 6 серпня 2021 року ті, хто вакцинувався від COVID-19 у центрі масової вакцинації, що розміщений у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, можуть отримати квитки на футбольні матчі за участі ФК «Шахтар», - сказано в повідомленні.

МОЗ вітає ініціативи щодо створення центрів масової вакцинації та закликає бізнес і владу інших міст співпрацювати та відкривати нові центри, щоб зробити щеплення від COVID-19 доступними для якнайбільшої кількості українців.

«Ми дуже вдячні футбольному клубу «Шахтар» за ініціативу і сподіваємося, що такі бонуси зможуть мотивувати до вакцинації чимало українців. Також ми запрошуємо бізнес долучатися до таких ініціатив. Упевнений, що завдяки співпраці ми зробимо простір навколо нас безпечним та зможемо швидко повернутися до нормального життя», - зазначив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

Наразі вакцинованим будуть доступні квитки на домашні матчі з футбольними клубами «Олександрія» (7 серпня) та «Генк» (10 серпня), що відбудуться на НСК «Олімпійський». Також в цьому центрі масової вакцинації можна буде отримати квитки на інші матчі.

Читайте також: МОЗ розглядає послаблення карантинних обмежень для вакцинованих

У МОЗ нагадали, що центр масової вакцинації у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві працює кожен день без вихідних за графіком 11:00-21:00.

Записатися на вакцинацію можуть усі охочі віком від 18 років через онлайн-систему. У центрі щепитимуть вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech.

Читайте також: Мер Дніпра обіцяє вакцинованим містянам безкоштовний проїзд

Як повідомляв Укрінформ, від початку вакцинальної кампанії в Україні від коронавірусу щеплено 3 953 542 людини, з них отримали одну дозу – 3 953 540 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 2 284 166 людей. Загалом проведено 6 237 706 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-