Суд відправив під арешт чоловіка, який стріляв у дорожника

Суд відправив під арешт чоловіка, який стріляв у дорожника

Укрінформ
Печерський райсуд обрав запобіжний захід чоловіку, який стріляв у співробітника комунального підприємства у столиці, у вигляді арешту з альтернативою застави.

Про це інформує у Фейсбуці поліція Києва, передає Укрінформ.

“38-річному фігуранту повідомлено про підозру за вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї. Сьогодні Печерський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави”, - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що у середу у Печерському районі столиці учасник дорожнього руху під час конфлікту здійснив постріл у ногу співробітнику комунальної служби.

Читайте також: У Києві затримали зловмисника, який вистрелив у іноземця

Для розшуку зловмисника у Києві була введена спеціальна поліцейська операція, і завдяки камерам відеонагляду правоохоронці встановили рух зловмисника та з’ясували, що фігурант пересів у інше авто.

“Протягом години працівники полку поліції особливого призначення № 2 спільно із працівниками патрульної поліції затримали чоловіка у Голосіївському районі столиці. Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний киянин”, - розповіли у відомстві.

Поліцейські вилучили з авто предмет, схожий на травматичний пістолет, набої до нього та відправили на проведення експертних досліджень. Самого чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПКУ.

Читайте також: У Києві спіймали серійного грабіжника, який відбирав мобільні телефони у дітей

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Суд арештував громадянина з альтернативою застави.

Як повідомлялося, у Києві невідомий відкрив вогонь і поранив одного з дорожників, котрі виконували ремонтні роботи у Печерському районі.

Читайте також: Вбивці шестирічного хлопчика у Києві дали 13 років в’язниці

Працівники фрезерували старе дорожнє покриття. Під час робіт до ремонтної бригади приїхав невідомий чоловік на білому автомобілі марки Renault Trafic. Він розпочав словесний конфлікт. Зрештою, відкрив вогонь. Перший постріл був у повітря. Наступний – по людях. Поранення отримав механізатор фрези. З місця інциденту нападник втік.

Потім правоохоронці затримали чоловіка, який поранив працівника “Київавтодору”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-