Столична поліція цьогоріч склала 875 адмінпротоколів через порушення карантину в метро

Столична поліція цьогоріч склала 875 адмінпротоколів через порушення карантину в метро

Укрінформ
У столиці правоохоронці у ході контролю дотримання громадянами карантинних обмежень у підземці склали 875 адмінатеріалів щодо порушення правил щодо карантину людей.

Як передає Укрінформ, про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Ми слідкуємо за тим, як пасажири київського метрополітену дотримуються карантинних обмежень. Так, з початку року на порушників складено 875 адміністративних матеріалів за частиною другою статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - повідомив начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов.

Зазначається, що мобільні групи, сформовані з числа співробітників поліції та працівників воєнізованої охорони «Київській метрополітен», на постійній основі патрулюють станції та переходи столичного метрополітену.

Уточнюється, що з порушниками проводяться профілактичні розмови, а у разі відмови пасажирів одягнути засоби індивідуального захисту, поліцейські вже складають відносно них адмінматеріали.

У столичній поліції закликають громадян не порушувати карантинні обмеження, використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Читайте також: У Києві за добу на COVID-19 захворіли 1100 осіб

Як повідомлялося, 1 березня 2021 року у столичній поліції поінформували, що правоохоронці із початку року склали 584 протоколи на порушників правил карантину у метро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-