Маски в

Маски в "Епіцентрі": Кличко каже, що лист Гереги зареєстрували у КМДА 28 квітня

Укрінформ
На початку дії обмежувальних заходів «Епіцентр» благодійно надав Києву 100 тисяч масок.

Про це на брифінгу поінформував Київський міський голова Віталій Кличко, коментуючи вчорашні повідомлення про лист народного депутата Олександра Гереги з пропозицією міській владі придбати маски у компанії «Епіцентр», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я підняв інформацію, такий лист нардепа зареєстрований у канцелярії КМДА 28 квітня, і ми повинні його розглянути в установленому законом порядку та відповідно до чинного законодавства. До цього подібних листів від депутата Гереги до КМДА не надходило", - зазначив Кличко.

Читайте також: В ОП пояснили, який вантаж доставляє літак "Мрія"

Кличко повідомив, що на початку обмежувальних заходів, коли був гострий дефіцит засобів захисту, «Епіцентр» благодійно надав місту 100 тисяч масок.

"Також 1 квітня КП «Фармація» закупляло 50 тисяч масок у «Епіцентру» - до того, як надійшли маски, замовлені містом. Маски в «Епіцентрі» були придбані КП «Фармація» не за бюджетні, а за кошти підприємства, для розповсюдження в мережі комунальних аптек", - сказав він.

За словами столичного голови, місто закуповувало маски як в українських виробників, так і в постачальників з-за кордону, кількох українських фірм.

«Але, підкреслю, всі засоби захисту купували не за бюджетні гроші, а за кошти благодійників і підприємства "Фармація", - наголосив Кличко.

Раніше у ЗМІ повідомлялось, що народний депутат Олександр Герега написав листи меру Києва Віталію Кличку та нардепам ВР з пропозицією купувати медичні товари протиепідемічного призначення у його компанії "Епіцентр К".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-