Столичний е-квиток можна буде придбати й поповнити у 300 точках

Столичний е-квиток можна буде придбати й поповнити у 300 точках

Карта
Укрінформ
У Києві створено понад 300 точок продажу і поповнення Єдиного електронного квитка – як на зупинках громадського транспорту, так і на 17 станціях столичного метрополітену.
Як повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, створено єдину карту точок продажу та поповнення е‑квитка.

"Де саме придбати Kyiv Smart Card чи поповнити офлайн, відтепер можна зручно і легко дізнатись завдяки карті, яку створено для зручності пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Карта постійно оновлюватиметься, оскільки мережа автоматів самообслуговування теж постійно розширюється. Так, уже незабаром Kyiv Smart Card можна буде поповнити на усіх станціях метро.

Як повідомлялося, придбати Kyiv Smart Card можна у касах 10 станцій КП «Київський метрополітен»; у автоматах самообслуговування у вестибюлях станцій КП «Київський метрополітен»; в мережі Т-кіосків на зупинках громадського транспорту.

Під час купівлі великої кількості поїздок діє система знижок. При купівлі від 1 до 9 поїздок один квиток коштує 8 гривень. Якщо поповнити карту на 10-19 поїздок, вартість квитка зменшитися до 7,70 грн, 20-29 поїздок – 7,40 грн, 30-39 поїздок – 7,10 грн, 40-49 поїздок – 7,80 грн, 50 поїздок – 6,50 грн.

Читайте також: У Київському метро нагадали про "дедлайн" для жетонів

У Києві міський транспорт з 31 жовтня переходить на електронний квиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-