Під АП - акція за заборону використання тварин у цирках

Під АП - акція за заборону використання тварин у цирках

Фото
Укрінформ
Під Адміністрацією Президента близько сотні людей зібралися на акції з вимогою заборонити використання тварин в цирках.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми підписували петиції, проводили акції під ВР, намагалися провести законопроекти, і кожного разу стикалися з абсолютним небажанням влади підтримувати гуманність. Тому ми вчергове зібралися під Адміністрацією Президента, щоб закликати людей відмовитися від відвідування цирків з тваринами і закликати владу, Президента України, підтримати гуманність і посприяти забороні знущання над тваринами в цирках",- сказав на акції засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Акція під стінами Адміністрації президента за цирк без тварин / Фото: Худякова Олена, Укрінформ

Він наголосив, що цирки не можуть забезпечити належного утримання тварин, часто великі хижаки вимушені знаходитися в клітках 1-2 кв. метри, дресирування тварин відбувається з неприйнятними методами. Через це, за його словами, частішають напади тварин на працівників цирків, іноді - на відвідувачів.

Читайте також: У німецькому цирку замість тварин виступають голограми

Активісти влаштували під адміністрацією виступ циркових артистів, який має довести, що цирк без тварин може бути не менш цікавим і видовищним.

Також активісти передали до Адміністрації Президента звернення, в якому наголосили, що цивілізовані країни вже відійшли від практики циркових вистав з тваринами і це не позначилося негативно на самій цирковій сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-