У Києві побили догхантера Святогора

У Києві побили догхантера Святогора

Укрінформ
У Києві на вулиці Щусєва невідомі побили догхантера Олексія Святогора і втекли з місця злочину.

“До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Щусєва побили чоловіка. Лікарі «швидкої» госпіталізували потерпілого. Правоохоронці опитали заявника та свідка інциденту. З їх слів, нападників було двоє, вони були у темному одязі”, - йдеться у повідомленні.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Суд виніс вирок шкуродеру, який труїв собак у центрі Києва

Наголошується, що зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання осіб, які побили чоловіка. Водночас у повідомленні не називається прізвище постраждалого чоловіка.

Разом з тим прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрєва у коментарі Укрінформу уточнила, що йдеться саме про догхантера Олексія Святогора.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 21 лютого відбулося перше засідання суду у справі проти Святогора. Наступне засідання відбудеться 9 квітня.

Як повідомлялося, 8 червня 2018 року столична поліція затримала Святогора. Він відомий як жорстокий вбивця бродячих тварин, на його рахунку більше 500 вбивств. Тим не менш догхантер був затриманий не за розправу над тваринами, а за поширення інформації про свою діяльність.

11 червня 2018 року Шевченківський райсуд обрав Святогору запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком до 7 липня включно.

Наприкінці червня 2018 року Апеляційний суд міста Києва змінив Святогору запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

17 серпня 2018 року справу щодо Святогора направили до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-