Двом іноземцям оголосили про підозру в нападі на Dzidzio

Двом іноземцям оголосили про підозру в нападі на Dzidzio

Укрінформ
Поліцейські Києва оголосили про підозру двом іноземцям за напад на актора, соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому.

“Поліцейські Києва оголосили про підозру двом іноземцям за напад на актора”, - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що подія сталася наприкінці грудня на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі столиці - до поліції надійшло повідомлення про конфлікт поблизу радіостанції.

Так, правоохоронці встановили, що у потерпілого виник конфлікт із невідомими, які агресивно себе поводили та нецензурно лаялися, а потім вдарили чоловіка по голові та втекли двома автомобілями. Попередньо подію було кваліфіковано за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Поліція відкрила справу через напад на DZIDZIO

«Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Окрім цього, у Києві ввели оперативний план, за допомогою якого у сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів», - додав начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Зазначається, що у ході відпрацювання злочину та отримання додаткових матеріалів слідчим Подільського управління поліції перекваліфіковано злочин на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину та оголошено їх у розшук. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 28 грудня 2018 року на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі стався напад на соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому, коли він прямував до студії радіостанції “Хіт ФМ”. Згодом артист повідомив, що від удару у нього розірвалася барабанна перетинка. Через травму гурт DZIDZIO скасував новорічні концерти.

2 січня у поліції Києва повідомили, що відкрито кримінальну справу за фактом нападу на соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому.

Артист Михайло Хома звинувачує в організації нападу Михайла Мішкова, який викупив 25% компанії у колишнього учасника гурту Олега Турка і наразі вимагає сплати частини прибутків гурту DZIDZIO. Хома вважає ці вимоги рейдерством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-