Київ від снігу цілодобово прибирає 400 одиниць спецтехніки - Кличко

Київ від снігу цілодобово прибирає 400 одиниць спецтехніки - Кличко

Укрінформ
На вулицях Києва цілодобово працює майже 400 одиниць спецтехніки для забезпечення життєдіяльності столиці під час негоди.

Про це мер Києва Віталій Кличко зазначив під час засідання Київради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хочу подякувати комунальним службам, у яких зараз дуже напружена пора, в столиці не вщухають снігопади, але місто належно прибирають і 100% комунального транспорту вийшли на свої маршрути, і цієї ночі на прибирання столичних вулиць від снігу вийшли колони спеціалізованої техніки “Київавтодору”, дорожники працюють і продовжують працювати цілодобово, щоб забезпечити життєдіяльність столиці під час негоди”, - сказав Кличко.

Читайте також: У Київавтодорі показали, як працюють ночами

Він зазначив, що цілодобово на вулицях міста працює майже 400 одиниць спецтехніки, в тому числі і бригади з ручного прибирання.

Також, за його словами, снігопади будуть продовжуватися й надалі. “У Києві очікується до 20 см снігу. Тому акцентую увагу на розчищені тротуарів, зупинок громадського транспорту, міжквартальних проїздів. Столичних водіїв закликав по можливості не виїжджати на приватних авто та користуватися громадським транспортом”, - додав він.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-