В “Жулянах” розповіли, рейси яких авіакомпаній затримуються

В “Жулянах” розповіли, рейси яких авіакомпаній затримуються

Фото
Укрінформ
Рейси у Міжнародному аеропорту “Київ” імені Сікорського (Жуляни) виконуються за розкладом, розчищення злітно-посадкової смуги здійснюється в проміжках між злетами і посадками.

Про це повідомляється на сторінці аеропорту у Facebook.

“Стан злітно-посадкової смуги на 13 грудня: ЗПС розчищена на 40 метрів завширшки, оброблена рідиною від обмерзання, коефіцієнт зчеплення 0,3. Рейси на даний момент виконуються за розкладом, очищення ЗПС здійснюється в проміжках між злетами і посадками”, - йдеться в повідомленні.

Також в аеропорту додали, що видимість наразі становить 500 метрів, спостерігається значна хмарність, вітер 4 м/с, сильний сніг, вологість 95%, температура повітря 0°.

Водночас на онлайн-табло аеропорту зазначається, що 13 грудня скасовано кілька рейсів до Шарм-ель-Шейха та по одному рейсу - до Варшави (Польща), Ахмедабада (Індія) й Бидгощі (Польща). Як пояснили Укрінформу в прес-службі аеропорту, затримуються рейси авіакомпаній, літаки яких не змогли здійснити вчасну посадку в середу, 12 грудня.

Читайте також: В аеропорті “Бориспіль” розповіли про режим роботи у негоду

Як повідомлялося, в Україні у четвер, 13 грудня, очікується невеликий сніг майже у всіх регіонах, на дорогах ожеледиця.

12 грудня аеропорт “Київ” оголосив про переадресацію деяких рейсів на інші аеропорти. Зокрема, рейси WIZZ 2473 з Будапешта і 6120 з Франкфурта були переадресовані на запасний аеродром до Львова, а рейси авіакомпанії SkyUP з Шарм-ель-Шейха (7108 і 7102) — на запасні аеродроми в Одесу і Львів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-