Поліцейські повернуть ПриватБанку вкрадені в інкасаторів три мільйони

Поліцейські повернуть ПриватБанку вкрадені в інкасаторів три мільйони

Укрінформ
Після підрахунку грошей працівниками поліції та банку сума грошей у п'яти банківських касетах, які викрали зловмисники, склала 3 млн гривень, а не 1,8 млн, як повідомлялося раніше.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«Сума грошей у п'яти банківських касетах, викрадених у інкасаторів в Ірпені, склала 3 млн гривень. Це з'ясувалося під час підрахунку грошей працівниками поліції та банку - після вилучення касет з автомобіля зловмисника», - йдеться у повідомленні.

Наразі поліція продовжує встановлювати місцеперебування та вживає заходи щодо затримання інших причетних до пограбування фігурантів.

Читайте також: Під Києвом пограбували інкасаторське авто - ПриватБанк обіцяє 100 000 за допомогу

Як повідомлялося, невідомі вранці 17 листопада пограбували в Ірпені на Київщині машину інкасаторів, викравши 1,8 млн грн. Приватбанк оголосив винагороду в розмірі 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців.

Менше доби знадобилося поліцейським, щоб вирахувати зловмисників. Наразі гроші вилучені та знаходяться у відділі поліції. Було затримано одного з грабіжників, уродженця Житомирщини, який має 15-річний стаж у місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.5 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-