Наступного року ми плануємо відновити та відкрити стадіон «Старт» - Кличко

Наступного року ми плануємо відновити та відкрити стадіон «Старт» - Кличко

Укрінформ
Наступного року столична влада планує відновити та відкрити стадіон «Старт» – після того, як уряд передасть цей об’єкт із державної власності у власність громади Києва.

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі радіо «Київ-98 FM», повідомляє прес-служба міської влади

«Ми, разом із громадськістю, в судах, відстояли «Старт», який хотіли забудувати. Тепер знаковий стадіон, де в часи Другої світової війни відбувся «матч смерті», потрібно повернути у власність громади Києва. У наступному році наше завдання – відкрити вже оновлений стадіон «Старт». Це моя місія як мера-спортсмена», - сказав Кличко.

Він зауважив, що міська влада робить все, аби створити умови, щоб кияни та гості столиці мали можливість займатися спортом.

«Одна з найважливіших складових для кожної людини – її здоров’я. І я, як спортивний мер, роблю на цьому акцент у своїй роботі. Спортивні майданчики на відкритому повітрі, спортивні школи, стадіони повинні бути в достатній кількості», - наголосив  Кличко.

Читайте також: Поїзд "чотирьох столиць" вирушить із Києва 28 вересня

Міський голова нагадав, що також у власність міської громади повернули Київський велотрек, який повністю відреконструювали. Умови для занять спортом створюють і в оновлених столичних парках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-