Фракція

Фракція "Самопоміч" у Київраді заявляє про розпуск

Укрінформ
Голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Сергій Гусовський заявив про розпуск фракції у Київській міській раді. 

Про це він заявив під час прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Вчора відбулося засідання фракції "Об'єднання "Самопоміч", на цих зборах було прийнято дуже важливе рішення. Фракція вирішила розпустити депутатську фракцію "Об'єднання "Самопоміч" в Київській міській раді VIII скликання та припинити її діяльність", - сказав Гусовський, додавши, що рішенням фракції йому доручено невідкладно поінформувати про це заступника міського голови - секретаря Київради та громадськість.

Він зазначив, що у засіданні фракції взяли участь 19 із 22-х членів фракції "Об'єднання "Самопоміч". "Отже, 19 членів фракції брали участь в обговоренні, 18 проголосували за таке рішення, одна людина утрималася", - сказав він.

Гусовський зазначив, що документ про розпуск фракції буде передано у вівторок, 11 вересня, секретарю Київської міської ради. "Я переконаний, що на сьогоднішньому пленарному засіданні Київської міської ради він буде оприлюднений, і вступить в силу", - зауважив він. 

Читайте також: "Самопоміч" звернеться до НАБУ та НАЗК через земельний скандал у Києві

Як повідомлялося, раніше виконавчий комітет "Самопомочі" виключив депутатів Київської міської ради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука із членів партії за завдання шкоди репутації цієї політичної сили. У “Самопомочі” заявили, що вказані депутати підтримали рішення Київради про виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у Києві, які, як стверджують у партії, він же раніше і захопив. Загальна площа ділянок становить понад 1,4 га. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-