Суд не розглядав

Суд не розглядав "мільярдних боргів" Київенерго: Нафтогаз заперечує версію КМДА

Укрінформ
КМДА невірно інформувала про судове рішення, що комунальне підприємство "Київтеплоенерго" не має сплачувати борг акціонерної компанії "Київенерго" у кілька мільярдів гривень.

Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України".

"Просимо прес-службу Київської міської державної адміністрації - КМДА уточнити, чи вони випадково помилилися з формулюваннями у своєму прес-релізі, чи свідомо вводять громаду в оману. Ані суд першої інстанції, ані апеляційний суд не розглядали питання щодо "мільярдів боргів", накопичених попереднім користувачем комунального майна і не приймали рішення, про яке написано в релізі КМДА. В ситуації, коли усі докладають максимальних зусиль, щоб у Києві з'явилася гаряча вода та зимою було опалення, хтось у КМДА продовжує грати в політичний піар, через який кияни чотири місяці миються у тазках. А, може, комусь важливо закупити ще трохи газу за ціною вищою за нашу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд вирішив не перекладати борги “Київенерго” на столичний бюджет

Як повідомила у середу прес-служба КМДА, 4 вересня на черговому засіданні Апеляційний суд відхилив скаргу щодо визначення КП "Київтеплоенерго" правонаступником газового боргу ПАТ "Київенерго" перед ПАТ "НАК "Нафтогаз України"

Таким чином, згідно з інформацією прес-служби КМДА, Апеляційний суд погодився із судом першої інстанції та підтвердив, що комунальне підприємство разом із громадою м. Києва не має сплачувати борг приватної акціонерної компанії "Київенерго" у кілька мільярдів гривень, який та накопичила за роки свого господарювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-