Невідомі заблокували ректорат медунівеситету імені Богомольця - МОЗ

Невідомі заблокували ректорат медунівеситету імені Богомольця - МОЗ

Укрінформ
Невідомі особи заблокували ректорат Національного медичного університет імені О.О.Богомольця, через що призначений в.о.ректора вишу Юрій Кучин не зміг потрапити на робоче місце.

Про це повідомляє прес-служба Міністерство охорони здоров'я.

"Сьогодні вранці, 15 серпня, призначений Міністерством охорони здоров’я України на посаду в.о ректора Національного медичного університету ім. Богомольця Юрій Кучин не зміг потрапити до свого робочого місця. Вхід до будівлі університету заблоковано невідомими молодими особами під керівництвом аспіранта НМУ Василя Гілюка - вони не пускають нікого на територію установи. За словами в.о. ректора, невідомі знаходяться також всередині закладу", - заявляють у МОЗ.

Як стверджують у відомстві, охоронці університету, за вказівкою невідомих, застосували фізичну силу та завдали тілесні ушкодження співробітниці Департаменту управління персоналом та кадрової політики МОЗ, яка прибула у виш для ознайомлення адміністрації університету з наказом про призначення в.о. ректора НМУ.

На місце подій викликали поліцію, а потерпіла звернулася до районного відділу поліції з заявою.

"Зважаючи на те, що наразі немає можливості контролювати те, що відбувається в стінах університету, звертаємо увагу, що доля всіх документів, які там знаходяться, невідома", - наголосили у МОЗ.

Читайте також: Суд знову поновив Амосову на посаді ректора медуніверситету

Керівництво відомства називає інцидент саботажем роботи одного з найбільших медичних закладів вищої освіти країни і наголошує на неприпустимості подібних дій.

"Блокування роботи офіційно призначеного в.о.ректора може стати на перешкоді вчасному завершенню вступної кампанії до Національного медичного університету та негативно позначитися на початку нового навчального року", - заявили у відомстві, підкресливши, що адміністрація вишу вже не вперше саботує виконання наказів МОЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-